Atelier - Dezvoltare personala

Se urmaresc intelegerea mai buna a propriilor emotii, sentimente, trairi si gestionarea eficienta a acestora, o mai buna intelegere a celor din jur si crearea unor relatii armonioase, creaza confort emotional, creste stima de sine si reusita in activitate, sporeste calitatea vietii.

Invatam sa fim fericiti cu noi insine si alaturi de ceilalti!

Workshop-ul de dezvoltare a inteligentei emotionale vizeaza:

Constientizarea si gestionarea propriilor emotii – cresterea stimei de sine, a increderii in propria persoana, autocontrol, explorarea si utilizarea eficienta a propriilor resurse.

Empatia, intelegerea celor din jur si crearea unor relatii mai bune – comunicarea asertiva, gestionarea conflictelor, leadership si management eficient, munca productiva si placuta in echipa.

Utilizarea eficienta a emotiilor in slujba activitatii – performante marite, motivatie imbunatatita, inovatie, creativitate sporita, originalitate, exersarea abilitatilor de a vorbi in public, mobilizarea si antrenarea emotionala pentru a face fata provocarilor, situatiilor stresante, inedite si planificate (examene, concursuri, reprezentatii).

Inteligenta emotionala (EQ) desemneaza masura in care simti, comunici si descrii propriile emotii, capacitatea de a le identifica, asuma, gestiona si, nu in ultimul rand, gradul in care le intelegi si inveti din acestea. Un coeficient ridicat de inteligenta emotionala iti asigura o mai buna empatie si capacitatea de a adopta rolul de lider.

Rezerva sedinta:

TEL: 0721 248 259
Email: contact@cursuriartes.ro
Copyright © Artes 2017 | email: Contact@CursuriArtes.ro | telefon: 0721 248 259  |  Site by Fenomedia Solutions | Edit by EdwArt Studio
Continutul acestui site este protejat prin legea dreptului de autor L8/1996.  Folosirea continutului si fotografiilor din acesta fara
instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.