INSCRIE-TE

Inscrierile la cursuri se pot face si pe adresa de e-mail : tatianadr@yahoo.com sau telefonic la 0721248259

Informatii despre cursurile propuse si modalitate de plata:

Pentru inceperea fiecarui curs este necesar sa existe un numar minim de 5 cursanti inscrisi. Formarea unei grupe este întotdeauna conditionată de înscrierea numarului minim. Dacă doriţi să vă alăturati unei grupe existente sau doriţi să vă formaţi propria grupă, completaţi formularul de înscriere menţionând opţiunea pentru grupa dorită. Înscrierea constă în completarea  formularului de înscriere de mai sus si achitarea  taxei de curs. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul ARTES la adresa: str. Primăverii 23, (colţ cu Bd. Paradisul Verde, la intrare în cartierul rezidential Paradisul Verde, sat Ostrat, Comuna Corbeanca, jud. Ilfov in prima zi de curs.

Pentru alte informatii utilizati tatianadr@yahoo.com

 

In cazul in care un membru nu participa la toate cursurile abonamentului din luna respectiva, sumele aferente acestora nu vor fi returnate si nici cursurile recuperate in lunile urmatoare. In cazul in care neefectuarea unui curs vine din partea Centrului Artes, atunci cursurile vor fi reprogramate.

In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de inceperea cursului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate.

In cazul in care nu s-a intrunit numarul minim de participanti, Centrul Artes  isi rezerva dreptul de a amana cursul, intrucat calitatea acestuia ar putea fi afectat.

Pentru a asigura reuşita în abordarea temelor  vă rugăm să ajungeţi  la timp la cursuri,  temele  fiind prezentate şi explicate la începutul  şedinţei!

Copyright © Artes 2017 | email: Contact@CursuriArtes.ro | telefon: 0721 248 259  |  Site by Fenomedia Solutions | Edit by EdwArt Studio
Continutul acestui site este protejat prin legea dreptului de autor L8/1996.  Folosirea continutului si fotografiilor din acesta fara
instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.